Le Mirage: metamorfose van een kantoorverdieping

Le Mirage: metamorfose van een kantoorverdieping

Een metamorforse, samen met partners in een razend tempo gerealiseerd: het ombouwen van de 239 m2 grote businesslounge op de 2e verdieping van Le Mirage in Utrecht tot aantrekkelijke kantoorruimte. Een paar weken geleden was het nog een ‘stoffig zootje’, en kijk nu eens: een uitnodigende verdieping met transparante glaswanden en strakke inrichting.

Eerder berichtten we al over dit project en de locatie. Le Mirage is een iconisch gebouw langs de Europaboulevard in Utrecht. Het is één van de meest herkenbare kantoorgebouwen van Utrecht, maar liefst 21 verdiepingen hoog, en gebouwd door het gerenommeerde architectenbureau Kohn Pedersen Fox. Een gewilde locatie waar About Projects van Regus de opdracht kreeg om op de 2e verdieping kantoorunits te realiseren. Een korte doorlooptijd was een must, want leegstaande ruimten leveren geen rendement op.

Bijzondere glaswanden

Eyecatcher zijn ongetwijfeld de glaswanden van Maars Living Walls. Een partner waar About Projects veel mee samenwerkt. Maars laat zien dat wanden meer zijn dan een scheiding tussen twee ruimtes. Wanden stimuleren of ontspannen. Ze zijn naar keuze geluidsdicht of zorgen voor de perfecte akoestiek in meeting rooms, en kunnen verrassend van kleur zijn. Bovenal creëren ze de gewenste sfeer.

Maars Living Walls is niet de enige partner die betrokken is bij de ombouw van Le Mirage. Het Salto deurbeslag bijvoorbeeld is van Giant Security uit Obdam. Samen met onze partners maken we keer op keer de belofte – together we build – waar, binnen een strakke planning.

Projectdetails

Opdrachtgever
Regus

Locatie

Vliegend Hertlaan, Utrecht

Opleverdatum

februari 2022

Totale oppervlakte

239 m2

Werkzaamheden

Complete metamorfose van een businesslounge tot moderne kantoorunits met gebruik van Maars Living Walls.

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest