Together we build

About Projects is dé partner voor vastgoedeigenaren, gebouwbeheerders en huurders van (kantoor)ruimtes voor een complete renovatie, een nieuwe (kantoor)inrichting of een kleine verbouwing. Samen met onze opdrachtgevers en partners, gaan we voor het allerbeste resultaat. Samenwerken is onze ‘key’ tot succes: together we build!

Opdrachtgevers

Zo’n 75% van onze omzet realiseren wij bij vaste relaties. Opdrachtgevers waar wij een vaste, jarenlange relatie mee hebben opgebouwd. Door scherp te blijven naar onze leveranciers & onderaannemers, maar ook door simpelweg binnen budget en op tijd onze projecten te realiseren.

Leveranciers & onderaannemers

Wat geldt voor onze opdrachtgevers, geldt ook voor onze leveranciers en onderaannemers. Door de jaren heen hebben wij ‘het kaf van het koren. gescheiden. We realiseren onze projecten met een vaste groep betrouwbare leveranciers en onderaannemers. We selecteren per disipline (wandenleveranciers, schilders, installateurs e.d) en maken jaarlijks eerlijke afspraken over prijzen, beschikbare capaciteit en gewenste flexibiliteit. Het zijn onze leveranciers & onderaannemers die helpen afspraken waar te maken!

Wat onderscheidt ons

Wij onderscheiden onszelf door de aandacht die ons team aan elke opdracht tot in detail geeft. Alleen zo zijn we in staat projecten op maatwerk-niveau in te richten en altijd flexibiliteit te bieden. Ook in de uitvoering houden we de vinger aan de pols en gaat alles in goed onderling overleg. Zo maken we met een betrokken team van medewerkers onze afspraken altijd waar. Een team met een breed takenpakket, bestaande uit:

  • het opstellen van de begroting
  • maken van het ontwerp
  • verzorgen van de benodigde vergunningen
  • realiseren van de werktekeningen
  • selecteren en inkopen van leveranciers en onderaannemers
  • opstellen van een overall planning
  • uitvoeren van de regie en realisatie op de bouw
  • tot en met een meerjarig SLA contract voor het behoud van de investering

Ontmoet de mensen

Loading...

Pin It on Pinterest

Share This