Together we build

About Projects is dé partner voor vastgoedeigenaren, gebouwbeheerders en (ver)huurders van (kantoor)ruimtes voor een complete renovatie, een nieuwe (kantoor)inrichting of een kleine verbouwing. Samen met onze opdrachtgevers en partners, gaan we voor het allerbeste resultaat. Samenwerken is onze ‘key’ tot succes: together we build!

ontmoet de mensen

Opdrachtgevers

Grote verhuurders van flexkantoren, vastgoedeigenaren, gebouwbeheerders en huurders van (kantoor)ruimtes zijn opdrachtgevers van About Projects. We realiseren het merendeel van onze omzet bij vaste relaties waar wij vaak al een jarenlange relatie mee hebben. Door scherp te blijven naar onze leveranciers & onderaannemers. En door simpelweg binnen budget en op tijd onze projecten te realiseren. Afspraak is bij ons gewoon afspraak.

Partners

Wat geldt voor onze opdrachtgevers, geldt ook voor onze partners: leveranciers en onderaannemers. We realiseren onze projecten met een vaste groep, betrouwbare leveranciers en onderaannemers. We selecteren per discipline (wandenleveranciers, schilders, installateurs e.d) en maken jaarlijks afspraken over prijzen, capaciteit en gewenste flexibiliteit. Het zijn onze leveranciers en onderaannemers die helpen afspraken waar te maken!

Wat ons onderscheidt

De aandacht die ons team aan elke opdracht tot in detail geeft, is wat ons onderscheidt. Alleen zo zijn we in staat projecten op maatwerk-niveau in te richten en flexibil te zijn. In de uitvoering houden we de vinger aan de pols en doen we alles in goed onderling overleg. Zo maken we met een betrokken team van medewerkers onze afspraken altijd waar. Een team met een breed takenpakket, bestaande uit:

  • het opstellen van de begroting
  • maken van het ontwerp
  • verzorgen van de benodigde vergunningen
  • realiseren van de werktekeningen
  • selecteren en inkopen van leveranciers en onderaannemers
  • opstellen van een overall planning
  • uitvoeren van de regie en realisatie op de bouw
  • tot en met een meerjarig SLA contract voor het behoud van de investering
Loading...

Pin It on Pinterest

Share This