Doordachte oplossingen

About Projects biedt altijd op maat gemaakte kantooroplossingen en geeft onafhankelijk advies. We inventariseren, adviseren, ontwerpen en bieden de uitvoering aan in samenwerking met architecten- en ontwerpbureaus.

Ontwerp

About Projects heeft er bewust voor gekozen om met (vooraf) geselecteerde architectenbureaus en/of ontwerpbureaus te werken. Niet iedere architect of ontwerper kan begrotingsgericht ontwerpen. Bovendien hebben zij allemaal een eigen stijl. Opdrachtgevers hebben elk hun eisen, wensen en smaak. Van modern tot zakelijk, About Projects laat alle smaken ontwerpen en uitvoeren.

Advies

Opdrachtgevers hebben vaak meer invloed op de totale begroting dan verwacht. Tal van te maken keuzes hebben invloed op de begroting. Tapijttegels met exact dezelfde specificaties kunnen al € 30 per m2 van elkaar verschillen. Tel uit je winst! Zo zijn er veel meer keuzes die van invloed zijn.

Voordat About Projects een architectenbureau aan het werk zet, hebben wij in overleg met onze opdrachtgever een begroting opgesteld. Zo kunnen wij het bureau op de juiste wijze instrueren en voorkomen we dat het ontwerp boven het overeengekomen budget komt. En voorkomen dat het invloed heeft op de vaak strakke planning en uitvoering die hier ook aan ten grondslag ligt.

Kortom, ook voor ontwerp & advies kan je About Projects inschakelen en ben je bij ons aan het juiste adres.

Together we build!

Projecten waar we trots op zijn

Pand op het oog? Wij denken graag mee!

Mail voor een afspraak

Loading...

Pin It on Pinterest

Share This