Work in progress: verbouwing 2e verdieping Le Mirage Utrecht

3 februari 2022 | Nieuws

Le Mirage is een iconisch gebouw langs de Europaboulevard in Utrecht. Het is één van de meest herkenbare kantoorgebouwen van Utrecht, maar liefst 21 verdiepingen hoog, en gebouwd door het gerenommeerde architectenbureau Kohn Pedersen Fox. Op de 2e verdieping verbouwen we in opdracht van Regus de voormalige businesslounge om tot meerdere kantoorunits.

Renoveren en verbouwen is waar we goed in zijn, bij About Projects. Vaak zijn korte doorlooptijden een must, omdat leegstaande ruimten geen rendement opleveren. Helemaal als het om een gewilde locatie als Le Mirage gaat. Juist dan laten we zien ‘hoe’ we dat doen.

Samen maken we de belofte waar

Op de 2e verdieping van Le Mirage toveren we in een razend tempo de 239 m2 grote businesslounge om tot kantoorruimten in samenwerking met de volgende partners. Maars Living Walls uit Harderwijk levert de glaswanden. Het Salto deurbeslag is van Giant Security uit Obdam. Het schilderwerk verzorgt Grosmann Schilders uit Almere. En het tapijt is van IVC Commercial. Together we build is wat we beloven. Samen het beste werk leveren conform planning (binnen 3 weken). Samen maken we de belofte waar.

Medio februari 2022 leveren we de kantoren conform afspraak op. Dan laten we het resultaat zien, en vertellen we meer over de glaswanden van Maars Living Walls in ‘Partner in the spotlight’.

Bekijk projecten

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest

Share This