Nieuwe winkel Natuurmonumenten

23 december 2021 | Nieuws

Twee maanden geleden berichtten we al over de nieuwe winkel van Natuurmonumenten naast het hoofdgebouw in Amersfoort. Toen verplaatsten we de toegangsdeur in de pui, zodat we daadwerkelijk aan de slag konden met de verbouwing. Inmiddels is de verbouwing opgeleverd en de winkel ingericht.

Even terug in de tijd. Natuurmonumenten is een gewaardeerde opdrachtgever van About Projects. Vorig jaar renoveerden we maar liefst zeven verdiepingen van het hoofdkantoor aan het Stationsplein in Amersfoort. Afgelopen twee maanden staken we onze handen uit de mouwen voor de nieuwe winkel. Een winkel die enerzijds het merk Natuurmonumenten en OERRR moet versterken en anderzijds bijdraagt aan het financieel resultaat door verkoop van producten, diensten en ledenwerving. De locatie is belangrijk voor Natuurmonumenten om in contact te komen met haar leden en potentiële nieuwe leden.

Natuurmonumenten verzorgde zelf het ontwerp van de locatie. About Projects realiseerde in circa vijf weken de verbouwing, en leverde – samen met onderaannemers – alle materialen zoals bijvoorbeeld de gietvloer en het akoestisch spuitplafond. Het resultaat mag er zijn! Het is een aantrekkelijke winkel geworden, met een zorgvuldig gekozen selectie kwaliteitsproducten, cadeaus, boeken en meer.

Winkelvrijwilliger

Wist je trouwens dat ook de winkel grotendeels op enthousiaste vrijwilligers draait? Natuurmonumenten zoekt nog vrijwilligers! Draag jij Natuurmonumenten een warm hart toe, of ken je iemand? Lees hier wat je als gastvrouw of -heer kunt betekenen voor Natuurmonumenten. De winkel is ook als gewone geïnteresseerde méér dan een bezoekje waard!

Bekijk projecten

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest

Share This