Bijspringen

28 oktober 2021 | Nieuws

Elk project heeft een planning waar we bij About Projects strak aan vasthouden. Afspraak is afspraak. Dreigt de planning vast te lopen? Dan steken ook onze bedrijfsleider en projectmanager hun handen ook een dag uit de mouwen. Vinden ze nog leuk ook, lees en kijk maar!

Vorig jaar betrok Natuurmonumenten het nieuw hoofdkantoor aan het Stationsplein in Amersfoort. About Projects renoveerde als schakel tussen pandeigenaar AG-APF en huurder Natuurmonumenten destijds zeven vleugels van het imposante gebouw. Binnenkort opent de natuurorganisatie op de begane grond een winkel. About Projects heeft nu de opdracht om de winkel binnen vijf weken tijd op te leveren, klaar voor inrichting.

Onderdeel van de opdracht was het verplaatsen van de toegangsdeur in de pui. Toen de uitvoerder die dag net wat handjes tekort kwam, stonden Marten van der Pitte (bedrijfsleider) en Robert Monteban (project manager) al snel klaar om bij te springen. Together we build in de praktijk. En ze vonden die work-out nog leuk ook, kijk maar naar die gezichten …!

Neem contact op

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest

Share This