3 voordelen van turn-key kantoorprojecten voor opdrachtgevers

21 februari 2023 | Nieuws

Een complete renovatie, volledig nieuwe (kantoor-) inrichting of verbouwing doen opdrachtgevers van About Projects graag turn-key. Mooie term die staat voor ‘sleutel-klaar’ opleveren. Turn-key afbouw heeft voor pandeigenaren, verhuurders of huurders van kantoorpanden 3 grote voordelen, weten we uit ervaring.

Ontzorgen

Een belangrijk voordeel voor onze opdrachtgevers is dat wij hen als turn-key partner volledig ontzorgen. Van voorbereiding, advies en ontwerp tot het inzetten van onderaannemers, we nemen alles uit handen. Gedurende het turn-key project zijn wij het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. Het geeft opdrachtgevers rust dat zij er geen omkijken naar hebben en projecten binnen budget en op tijd opgeleverd worden.

Meerdere fabrikanten

Een tweede voordeel is dat een turn-key partner als About Projects meerdere fabrikanten vertegenwoordigt. We kunnen aan alle wensen qua verbouw of inrichting voldoen. Van diverse wanden, plafonds, vloeren en pantry’s tot volledig lichtplan, receptiebalies en vergaderruimten. Zo geven we inhoud aan onze belofte together we build.

WTC Schiphol Airport
1530 Real Estate

Maatwerk

Maatwerk leveren is misschien wel het belangrijkste voordeel. Hoe groot of klein het turn-key project ook is, de behoefte van onze opdrachtgevers staat centraal. Als verbouwregisseur geven wij daar invulling aan. Met als resultaat schitterend werk en tevreden klanten.

Twee aansprekende turn-key projecten

The Office Operators gaf in 2022 aan About Projects twee aansprekende turn-key projecten in opdracht: de volledige verbouw en inrichting van één van de vleugels van 900 m2 van het WTC Schiphol Airport. En de transformatie van het pand van 1530 Real Estate aan het Minervaplein in Amsterdam.

Neem contact op

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest

Share This