Volledige verbouwing en inrichting 900 m2 grote vleugel WTC Schiphol Airport

Volledige verbouwing en inrichting 900 m2 grote vleugel WTC Schiphol Airport

WTC Schiphol Airport is de bruisende landingsplaats voor tientallen, internationale bedrijven. Acht torens domineren de skyline en bieden maar liefst 56.000 m2 aan kantoorruimten met flexibele indelingsontwerpen. In 2022 gaf The Office Operators aan About Projects de opdracht om één van de vleugels van 900 m2 volledig te verbouwen en in te richten. Een schitterende uitdaging waarvan we het resultaat graag delen.

Een volledige verbouwing begint met sloopwerkzaamheden waarna we stap-voor-stap het kantoor volgens ontwerp opbouwen en inrichten. Om te beginnen met het realiseren van alle elektra- en data-aansluitingen en het plaatsen van diverse scheidingswanden (dichte wanden, glazen wanden en schuifwanden). Evenals het plaatsen van een horeca keuken en pantry.

De inrichting hebben we deels gerealiseerd met ‘vast’ meubelwerk, zoals de 6 ‘bel hokken’, de balie, een aantal zitjes en opbergkasten. Pas na het leggen van de vloerbedekking – tapijt en vinyl – en uiteraard het schilderwerk volgde het losse meubilair zoals de tafels en stoelen. Met de verlichting en de squid folie – raamtextiel – op de glaswanden zetten we de puntjes op de ‘i’.

Together we build is wat we beloven en wederom lieten zien: we realiseerden deze volledige verbouwing en inrichting met 10 gespecialiseerde onderaannemers. Het resultaat mag er zijn.

Projectdetails

Opdrachtgever
The Office Operators

Locatie

WTC Schiphol Airport

Opleverdatum

december 2022

Totale oppervlakte

900 m2

Werkzaamheden

Complete verbouwing en inrichting

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest