Zo breng je een idee tot leven

15 december 2023 | Nieuws

Een bouwtekening is maar een platte tekening. Vaak zoek je herkenningspunten. Waar is de entree ook al weer? Stond deze wand hier al? Ook van leeegstaande ruimten is op basis van een platte tekening moeilijk voor te stellen hoe het er uit gaat zien. Tenzij je concepten tot leven weet te brengen en zo een realistisch beeld weet te creëren.

De eigenaar van The Cube Centre in Almere vroeg About Projects om de potentie van een leegstaande ruimte te laten zien. Eén van de huurders van het iconische pand langs de A6 wilde zo ontdekken of de ruimte geschikt was als showroom. Een showroom op hoog niveau, want Gharieni is producent van high-end beauty, wellness en medische apparatuur.

Real life 3D-visualisatie

We bedachten een ruimtelijk concept voor Gharieni, en realiseerden een real life 3D-visualisatie van de oplossing alsof je er doorheen loopt. Zo kregen eigenaar en huurder het beste en meest realistische beeld van wat er mogelijk is met deze unit in The Cube Centre. Wordt vervolgd.

Ontwerpen, presenteren, calculeren en realiseren: About Projects doet het van A tot Z plus de nazorg. Jouw idee al tot leven brengen vanaf concept? Bel!

Onze projecten

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest

Share This