Wie onderhoudt het pand eigenlijk?

27 januari 2022 | Nieuws

Een verbouwd kantoor of gerenoveerd gebouw vraagt na oplevering om onderhoud en service. Een goed onderhouden pand garandeert zo rendement en tevreden huurders. Eventueel leegstaande ruimtes moeten het liefst ook klaar zijn voor bezichtiging. Alle reden voor pandeigenaren om stil te staan bij de vraag: ‘wie onderhoudt mijn pand eigelijk?’

About Projects houdt zich niet alleen bezig met het inrichten van projecten, van advies tot ontwerp en realisatie. Na renovatie of verbouwing en inrichting helpen we vanzelfsprekend ook graag bij het onderhoud. We hebben een aantal onderhoudsbussen rondrijden, maar wat ons betreft gaat onze service in de nabije toekomst verder dan ‘brandjes’ blussen.

Onderhoud voor een paar euro / m2

About Maintenance is de beoogde onderhoudstak van About Projects. Het idee is om – na verbouwing of renovatie – voor een paar euro per vierkante meter jaarlijks het onderhoud te verzorgen. Het heeft tal van voordelen. Als pandeigenaar of verhuurder krijg je zo de beschikking over een ‘eigen’ servicemonteur die niet alleen het pand onderhoudt. Hij – of zij – onderhoudt ook contact met de huurders en zelfs de schoonmaker of hovenier bijvoorbeeld. Dankzij regelmatige en overzichtelijke rapportages kan jij je als eigenaar of beheerder beperken tot de hoofdlijnen.

Win win win

Een hoger rendement, tegen lagere kosten, tevreden huurders … Een ‘win win win’-situatie voor alle betrokkenen. Wil je als pandeigenaar of huurder meer weten over onze aanpak, of zie jij een rol voor jezelf als servicemonteur, neem dan gewoon even contact op. We vertellen je graag meer over ‘About Maintenance to the next level’!

Neem contact op

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest

Share This