Turn Key is populair

19 juli 2020 | Nieuws

Turn key is een begrip dat je veel hoort. Niet alleen in de bouw, waar het woord voor het eerst gebruikt werd. Ook bij IT-projecten en in de softwarebranche duikt het op. De letterlijke vertaling is ‘sleutel-klaar’ ofwel gebruiksklaar. Als koper van een turn key woning hoef je deze bij wijze van spreken alleen nog in te richten. Bij kantoren gaan wij nóg een stapje verder, we richten ze zelfs compleet in!

Voordelen turn key aanpak

Het is niet vreemd dat turn key zo populair is. De aanpak heeft belangrijke voordelen. Als opdrachtgever heb je één aanspreekpunt, About Projects. Wij coördineren alles, en zoeken de juiste onderaannemers en toeleveranciers. Een ander groot voordeel: de totaalprijs én de planning zijn op voorhand bekend. Belangrijkste voordeel is de beperkte tijd die onze opdrachtgever hoeft te investeren. Wij nemen echt alles uit handen!

Regie in goede handen

Ook bij turn key houden we ons aan de belofte ‘together we build’. We vragen onze opdrachtgevers namelijk wel om tijd vrij te maken en de plannen en keuzes door te spreken. Maar juist vanwege onze projectmatige kennis en ervaring op het gebied van projectinrichting, ontwerp & advies, en renovaties & verbouwingen bespaart de klant uiteindelijk veel tijd, die hij vaak beter kan besteden. Ondertussen houden wij de regie over het project.

Korte doorlooptijd

Natuurlijk kennen ook turn key-projecten diverse fasen, van ontwerp tot planning en begroting tot verbouw en / of inrichting. Wat About Projects onderscheidt, naast onze kennis en ervaring, is de korte doorlooptijd. Dankzij ons enorme netwerk van vertrouwde onderaannemers en leveranciers kunnen wij snel van start gaan.

Toekomst

We verwachten dat opdrachtgevers in de toekomst steeds meer om een turn key-aanpak gaan vragen. Een belangrijke reden, naast het argument ‘geen omkijken naar’, is de complexe wet- en regelgeving rondom verbouwen/renoveren en het compleet inrichten van kantoren. Verkeerde keuzes kosten op termijn vaak veel geld. Ook daarom kiezen opdrachtgevers voor bedrijven met verstand van zaken als About Projects. Together we build, zo besparen we tijd en geld.

Interesse? Neem contact op

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest

Share This