Together we build, ook met stagiair en vakantiekracht Daniel Best

1 september 2021 | Nieuws

Vandaag is alweer de laatste werkdag van Daniel Best (21). Hij versterkte ons team afgelopen drie maanden als vakantiekracht. Maandag 6 september vervolgt hij zijn opleiding Spatial Design aan de Hogeschool voor de kunsten Utrecht (HKU).

Daniel is geen onbekende voor About Projects. Na zijn stageperiode in 2020 boden we hem ook al een vakantiebaan aan. Together we build heeft namelijk ook alles te maken met elke dag leren van elkaar, en voortdurend kennis opbouwen. Daniel leert van ons hoe het gaat in de praktijk, maar wij natuurlijk ook van hem. Ook al volgt hij nog een opleiding.

Spatial Design

De opleiding die Daniel volgt, Spatial Design, gaat over het ontwerpen van ruimten. Ingrijpen in ruimten en spelen met de wisselwerking tussen mens en ruimte. De traditionele wereld van architectuur en ruimtelijk ontwerp verandert. Want er speelt zoveel in de maatschappij en de wereld om ons heen. Denk alleen maar aan de transformatie van kantoren door het vele thuiswerken vandaag de dag.

Afgelopen maanden heeft Daniel onze projectmanagers geholpen met het inmeten van ruimten en tekenen in Autocad van bijvoorbeeld plattegronden. Het is zijn ambitie om zich te specialiseren en voor een ontwerpbureau te werken. Nu al een topper om in de gaten houden!

Onze mensen

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest

Share This