Sloterdijk Teleport Towers in alle rust deels gerenoveerd

7 oktober 2022 | Nieuws

De Sloterdijk Teleport Towers aan de Kingsfordweg in Amsterdam-West is een in het oogspringende wolkenkrabber. Talloze bedrijven vinden er flexibel te huren kantoorruimte, cowork-plaatsen, virtuele kantoren en vergaderruimte. Een drukbezochte locatie van IWG / Regus die bedrijven helpt de perfecte werkplek te vinden. About Projects kreeg de opdracht om binnen de nieuwe guidelines van Regus vier verdiepingen te renoveren.

De Teleport Towers ademen in alle grandeur toch ook rust. De beoogde renovatie – eerst casco maken en bouwmateriaal afvoeren om het vervolgens weer op te bouwen – mocht vanzelfsprekend niet ten koste van deze rust gaan. We verdeelden de renovatie conform afspraak met Regus in twee stappen. Eerst de 1e en 2e verdieping die we onlangs hebben opgeleverd. De bestaande huurders verbleven tijdens de werkzaamheden op een andere verdieping. De 3e en 4e verdieping staan komende tijd op de planning.

Best een uitdaging

Natuurlijk vraagt het coördinatie en duidelijke communicatie: vertellen waar huurders die toch overlast ervaren zich kunnen melden. Zo kweek je begrip en blijf je op voorhand in gesprek. Want twee verdiepingen renoveren en opbouwen met glas- en metal studwanden, een modern plafond en nieuwe vloeren zonder enige vorm van overlast is best een uitdaging. Gelukkig hadden de direct betrokken huurders een mooi vooruitzicht: een moderne werkomgeving waar je je thuis voelt, kijk maar!

Neem contact op

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest

Share This