Werken met plezier in een modern Amsterdams kantoor

Werken met plezier in een modern Amsterdams kantoor

Working Talent ontwikkelt traineeships voor jonge IT-talenten. En ze helpen ervaren professionals een nieuwe boost te geven aan hun carrière bij grote bedrijven en organisaties. Ooit startte Working Talent in een omgebouwde schuur. Inmiddels zijn ze onder meer gevestigd in Amsterdam aan de Kuiperbergweg langs de A9. About Projects verbouwde het kantoor en realiseerde er trainingslocaties.

‘We zijn erg blij met het resultaat’, berichte Working Talent al snel in een review. ‘De communicatie verliep vlot, er is kwalitatief goed werk opgeleverd en er werd door About Projects goed meegedacht met onze wensen. Fijn om mee samen te werken. Absoluut een aanrader dus!’

Werken met plezier

Een mooi compliment voor ons team en alle betrokken partners. Het resultaat mag er ook zeker zijn. We bedachten een nieuwe indeling naar wens van Working Talent. Een moderne, strakke indeling die recht doet aan hun core business: het beste in jonge IT-talenten, ervaren professionals en organisaties naar boven halen. Dat begint bij werken met plezier in een fijne omgeving, is de overtuiging van Working Talent.

De volglazen wanden met zwarte aluminium profielen, de kaderdeuren, metal stud wanden en koven dragen allemaal bij aan de gewenste uitstraling en sfeer. We herstelden bovendien de bestaande gietvloer, hingen flatscreens op en zorgden voor led-verlichting. Natuurlijk plaatsten we ook een volledige pantry unit.

Projectdetails

Opdrachtgever
Working Talent

Locatie

Kuiperbergweg Amsterdam

Opleverdatum

september 2023

Totale oppervlakte

350 m2

Werkzaamheden

Indeling, verbouw, installatie

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest