Upgrade Oxford Zoetermeer

Upgrade Oxford Zoetermeer

Oxford is een representatief kantoorgebouw in Zoetermeer. Een schitterend gebouw op een goede zichtlocatie met tal van voorzieningen op de ‘Campus’ rondom. Als huurders na verloop van tijd vertrekken is er vaak werk aan de winkel voor About Projects.

Op de ‘Campus’ in Zoetermeer vind je veel gerenommeerde bedrijven. Dankzij de centrale ligging, prima infrastructuur en goede bereikbaarheid is het een gewilde locatie. Alle reden voor gebouweigenaar AG-APF om ‘Oxford’ een upgrade te geven na het vertrek van de voormalige huurder.

Namens gebouweigenaar AG-APF vroeg technisch beheerder Yield Plus aan About Projects de begane grond verhuur gereed te maken en de entree op te knappen. Wat de kantoorruimte van ca. 750 m2 betreft betekende dat vooral het ‘strak maken’ van alle plafonds, wanden en vloeren. Een nieuwe huurder ziet dan in één oogopslag de mogelijkheden van de ruimte, en kan plannen maken voor aankleding en inrichting.

De entree: het visitekaartje

Het visitekaartje van ‘Oxford’ is de entree die About Projects een volledige upgrade heeft gegeven: alle wanden zijn geschilderd, van de de achtermuur hebben we een onderhoudsvrije groenwand gemaakt, en er ligt nu een schitterende, lichtgrijze gietvloer. Wat de inrichting betreft: de meubels hebben we op maat gemaakt, de barstoelen komen uit de Revolver-serie van Flinders.

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Wil je van gedachten wisselen over jouw gebouw, kantoor of entree, neem gerust contact op!

Projectdetails

Opdrachtgever
AG-APF

Locatie

Zoetermeer

Opleverdatum

oktober 2021

Totale oppervlakte

ca. 750 m2

Werkzaamheden

Begane grond verhuurklaar maken, renovatie en inrichting entree

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest