Transformatie van retaillocatie naar warme kantooromgeving

Transformatie van retaillocatie naar warme kantooromgeving

Het centrum van Arnhem bruist als nooit tevoren. De stad kent een rijke geschiedenis en je vindt er gezellige cafés, espressobars en volop winkels om te shoppen. Aan het Velperplein staat Journey, een authentiek pand waar het voormalige V&D gevestigd was. In opdracht van The Office Operators transformeerde About Projects één van de vleugels om tot een prettige kantooromgeving waar het fijn werken is.

Tijd is een factor van belang bij verhuurders en pandeigenaren als het om verbouw of renovatie gaat. Leegstand gaat immers ten koste van het beoogde rendement. Zonder aan kwaliteit in te boeten realiseerde About Projects onder begeleiding van Robert Monteban binnen de afgegeven planning het project – 1.000 m2 groot – van ontwerp tot realisatie inclusief de inrichting.

Open karakter

Kenmerkend is het open karakter door het behoud van het industriële plafond en het plaatsen van volglas wanden. Gezellige zitjes en een moderne pantry bepalen mede de warme sfeer. Wil je rustig bellen, dan zoek je één van de belcellen op die About Projects creeërde.

Projectdetails

Opdrachtgever
The Office Operators

Locatie

Velperplein Arnhem

Opleverdatum

april 2023

Totale oppervlakte

1.000 m2

Werkzaamheden

Ontwerp, verbouw en projectinrichting

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest