Transformatie van een kantine naar trainings- en vergaderlocatie

Transformatie van een kantine naar trainings- en vergaderlocatie

Kantorenpark de Gelderse Poort is een geliefde locatie. Het ligt direct aan de A325 en vlak bij treinstation Arnhem Zuid. Op het park staan 18 kantoorgebouwen met meer dan 60.000 m2 aan ruimte. In september 2020 transformeerde About Projects samen met Interieuratelier Panis in opdracht van M7 & PropertyView de entree van één van de kantoren. Onlangs namen we de ‘oude kantine’ onder handen.

M7 gaf ons de opdracht om de voormalige kantine van 300 m2 om te toveren tot een sfeervolle trainings- en vergaderruimte inclusief eetgelegenheid voor de huurders. Het maakt het pand letterlijk en figuurlijk nóg aantrekkelijker wat blijkt uit de enorme belangstelling.

Mix van moderne materialen

Samenwerken met Ilse Panis is altijd een feestje. De mooie mix van verschillende, moderne materialen hebben gezorgd voor de gewenste uitstraling. Beelden zeggen vaak meer dan woorden, kijk en geniet maar van het resultaat! Doen wij ook.

Projectdetails

Opdrachtgever
M7 Real Estate

Locatie

Mr B.M. Teldersstraat Arnhem

Opleverdatum

december 2021

Totale oppervlakte

300 m2

Werkzaamheden

Transformatie van een kantine tot sfeervolle trainings- en vergaderlocatie incl. eetgelegenheid door gebruik te maken van een mix van moderne materialen.

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest