TOO – Amsterdam

TOO – Amsterdam

International Workplace Group (IWG) is het moederbedrijf van Regus. IWG biedt wereldwijd kantoorruimtes, vergaderruimtes en business lounges aan. About Projects heeft voor IWG-dochter Regus in Nederland en Europa al meerder centers verbouwd en ingericht. Begin 2020 benaderde The Office Operators (TOO), ook onderdeel van de IWG-familie About Projects voor een project in het prestigieuze Plaza Arena Amsterdam Zuid-Oost.

TOO is één van de grootste en snelst groeiende namen op het gebied van serviced offices en flexibele werkruimten. Als gastheer van het gebouw streeft TOO gastvrijheid na die kan wedijveren met 5 sterren. Daar draagt About Projects heel graag een steentje aan bij!

Op de 2e verdieping van gebouw Vesta realiseert About Projects binnen twee maanden een compleet naar wens ingericht kantoor op niveau. Eerst verwijderen we het bestaande interieur, en voeren het af. Vervolgens plaatsen we nieuwe, metalen studs en volglazen wanden. Ook de elektra, klimaat-, lucht-, brandmeld- en ontruimingsinstallatie passen we aan de hoge eisen van de huurder aan.

We bedenken niet alleen wat er kan en moet, we leveren en plaatsen het ook. Van schilderwerk, tot airco’s, systeemplafonds, verlichting, tapijt en het volledige interieur. Together we build geven we zo een extra dimensie. Op 1 juli 2020 hebben we conform afspraak een schitterend kantoor met een oppervlak van 1450 m2 en 130 werkplekken opgeleverd.

I.v.m. afspraken met de klant kunnen wij jammer genoeg geen foto’s van het interieur tonen.

Projectdetails

Opdrachtgever
The Office Operators (TOO)

Locatie

Opleverdatum

juli 2020

Totale oppervlakte

1450 m2

Werkzaamheden

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest