Regus White Point Amsterdam Zuid Oost (Oud V&D pand)

Regus White Point Amsterdam Zuid Oost (Oud V&D pand)

In de loop der jaren hebben wij voor Regus diverse nieuwe centers mogen bouwen en verbouwen. Regus biedt onder andere (flexibele) kantoorruimte, vergaderruimtes en business lounges in business centers over de hele wereld. Met de verbouwing van diverse vestigingen in Nederland en Duitsland hebben we al een aantal bijzondere vestigingen mogen realiseren.

Voor Regus White Point in Amsterdam Zuid Oost hebben wij de volledige projectinrichting mogen realiseren.

Kantoorruimte huren in Amsterdam, White Point

Dit business center in het zuidoostelijk deel van de stad heeft onder meer Amsterdam Arena om de hoek. Het is uitstekend te bereiken via onder andere de A9. Het centrum van Amsterdam ligt op zo’n vijf kilometer afstand en luchthaven Schiphol op maar 20 kilometer. Er zijn diverse trein- en metrostations op loopafstand.

Het center biedt een moderne werkomgeving, met veel marmer, glas en natuurlijke lichtinval. In de nabijheid bevinden zich hoofdkantoren en vestigingen van onder andere ING, BT, Cisco, Adidas, Reebok en Honeywell. De omgeving is zich aan het ontwikkelen tot een bijzondere combinatie van wonen, werken, winkelen en entertainment.

Projectdetails

Opdrachtgever
Regus

Locatie

Laarderhoogtweg 25, Amsterdam

Opleverdatum

Totale oppervlakte

1600 m2

Werkzaamheden

Begane grond en 7e verdieping. Oude indeling verwijderen, leveren en monteren van nieuwe volglas en metal stud wanden, leveren en monteren van maatwerk keukens, leveren en leggen van tapijttegels, leveren van kantoormeubels

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest