Regus Almere Centrum

Regus Almere Centrum

In het eerste kwartaal van 2020 heeft About Projects op verzoek van International Workplace Group (IWG, moederbedrijf Regus), de werkzaamheden ten behoeve van de inrichting van het nieuwe Regus centrum naast het Centraal Station in Almere Stad afgerond.

Verschillende kantoren ingebouwd

Op 3 verdiepingen (15 t/m 18e verdieping) heeft About Projects een groot aantal kantoren in verschillende afmetingen, algemene ruimtes, pantry’s, stilteruimtes en meeting rooms ingebouwd. De bovenste 19e verdieping heeft aan 3 zijdes glas vanaf de vloer tot aan het plafond en deze is geheel als meeting room ingericht. Deze verdieping biedt een prachtig wijds uitzicht over Almere, wat op deze manier erg goed benut kan worden!

Creatie van 300 werkplekken

Het totale vloeroppervlak is 2000m² en hierop zijn 300 werkplekken gecreëerd. De werkzaamheden bestonden onder andere uit het leveren en aanbrengen van tapijt, metall-stud-wanden, vol-glazen systeemwanden voorzien van stalen deuren, privacy folie, installeren van op maat gemaakt meubilair, keukens, leveren en inrichten van kantoormeubelen, aanpassingen aan elektra- en data installaties en het installeren van airco t.b.v. de patchruimte.

De gebouw gebonden installaties (ventilatie, verwarming, brandmeld- en ontruiming) en het plafond zijn geheel aangepast aan de nieuwe indeling.

Duidelijke afspraken

Mede gezien het feit dat de onderste 14e verdieping al in gebruik waren door een vestiging van het Best Western Hotel, waren er vooraf duidelijke afspraken gemaakt met betrekking tot verticaal transport en geluidsoverlast door de verbouwing.
Om deze reden is tijdens de uitvoering gebruik gemaakt van een voor de gevel geplaatste personen- en goederen lift. De afspraken zijn goed nagekomen wat heeft geresulteerd in een goede samenwerking. Together we build!

Oplevering volgens planning

De totale werkzaamheden zijn in een periode van circa 8 weken uitgevoerd en na een grondige opleveringsschoonmaak volgens de afgesproken planning en naar volle tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd!

Projectdetails

Opdrachtgever
International Workplace Group

Locatie

WTC Almere

Opleverdatum

april 2020

Totale oppervlakte

2.000 m2

Werkzaamheden

Leveren & plaatsen van: wanden & vloeren, kantoormeubilair, pantry’s. Aanpassen van: elektra & data-installaties, ventilatie & verwarming.

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest