Nieuwe locatie GGZ Integraal straalt vriendelijkheid uit

Nieuwe locatie GGZ Integraal straalt vriendelijkheid uit

Kort na de zomervakantie, op 5 september, leverde About Projects de nieuwe locatie van GGZ Integraal aan het Schuttersveld te leiden op. We transformeerden de gehele 475 m2 grote vleugel op de 2e verdieping tot een ruimte met kantoren waar het goed vertoeven is.

GGZ Integraal is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Het biedt laagdrempelige zorg aan mensen met uiteenlopende psychische klachten en staat ondermeer voor vriendelijkheid, een zorgvuldige diagnostiek en effectieve behandelingen. Waarden die terug te vinden zijn in het inbouwpakket dat About Projects heeft verzorgd.

Dutchwall glazen wanden

We plaatsten nieuwe, gesloten tussenwanden, uitgevoerd in metal stud. De lange gangwanden voerden we uit in volledig glazen wanden, van vloer tot plafond, van Dutchwall met aluminium kaderdeuren. De panelen staan direct tegen elkaar waardoor er een modern, ruimtelijk effect ontstaat. Toch blijft de privacy van de gebruiker gewaarborgd bij het gebruik van deze 22 mm dikke systeemwand.

Vriendelijke locatie

We verzorgden ook de stoffering van de complete verdieping: in alle kantoorruimtes legden we tapijt en in de gangzone slijtvast PVC. Zo realiseerden we de beoogde vriendelijke locatie voor medewerkers en bezoekers van GGZ Integraal.

Projectdetails

Opdrachtgever
GGZ Integraal

Locatie

Schuttersveld 32, Leiden

Opleverdatum

september 2023

Totale oppervlakte

475 m2

Werkzaamheden

Het verzorgen van een nieuw inbouwpakket uitgaande van nieuwe gesloten tussenwanden uitgevoerd in metalstud. Gangwanden uitgevoerd in glas geleverd door Dutchwall, met hierin aluminium kaderdeuren en een nieuwe vloerafwerking (gangzone PVC en kantoorruimtes tapijt).

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest