Complete fit-out Lyreco Amsterdam:
zo hielden we grip op de planning

Complete fit-out Lyreco Amsterdam:
zo hielden we grip op de planning

Soms zijn complete verbouwingen behoorlijk uitdagend. Bijvoorbeeld als er veel disciplines tegelijk op de bouwplaats aan de slag zijn. Dan blijkt een eigen uitvoerder op de bouwplaats meer op te leveren dan te kosten. Dat bleek in de praktijk van de complete fit-out die About Projects realiseerde voor Lyreco in Amsterdam Zuidoost.

Lyreco is de Europese leider en op twee na grootste distributeur van werkplekproducten en -oplossingen ter wereld. Het bedrijf bestaat sinds 1926 en is actief in 25 landen in Europa en Azië. Het bestrijkt 17 bijkomende markten op vier continenten via een netwerk van distributiepartners. Dit jaar verhuisde Lyreco de Nederlandse hoofdvestiging van Utrecht naar Amsterdam. Op de nieuwe locatie voegde About Projects twee kantoren samen tot één met een oppervlakte van 1300 m2.

Vaste partners over de vloer

Het betekende dat het bestaande inbouwpakket er eerst uitgesloopt moest worden. Om vervolgens de computervloer te herstellen en een nieuw inbouwpakket te leveren en plaatsen. Van plafond met verlichting tot vloerbedekking, glazen en metalstud wanden, het schilderwerk, maatmeubilair tot de alarminstallatie. Samen met tal van vaste partners van About Projects – MET Sloopwerken, Maars wanden, Grosmann Schilderwerken, Tarkett vloeren, De Waard Stoffering en Steegaa Maatmeubilair – realiseerden we het complete project binnen de afgesproken termijn. Juist door met een eigen uitvoerder en met vaste partners samen te werken, hielden we grip op de planning.

Ontzorgen

We ontzorgden Lyreco ook door samen met Passies Verhuizers de complete verhuizing van Utrecht naar Amsterdam voor onze rekening te nemen. De oude locatie in Utrecht leverden we gereed voor verhuur op aan de eigenaar.

Projectdetails

Opdrachtgever
Lyreco

Locatie

Herikerbergweg 240-286, Amsterdam

Opleverdatum

september 2023

Totale oppervlakte

1.300 m2

Werkzaamheden

Complete verhuizing, verbouw & projectinrichting

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest