Van idee tot onderhoud

Een gebouw, verdieping of (kantoor)inrichting voldoet na verloop van tijd vaak niet meer aan hedendaagse eisen en wensen. Een verbouwing of renovatie is dan de oplossing. About Projects helpt vanaf het idee tot en met het onderhoud.

Renovaties

Is een projectinrichting, gebouw of verdieping niet meer in goede staat? Verdient deze een vernieuwing of renovatie, omdat het niet meer voldoet aan de gewenste uitstraling of huidige wet & regelgeving?

About Projects helpt opdrachtgevers bij het realiseren van een renovatie. Ook hier doorlopen wij de stappen gelijk aan de uitvoering van een projectinrichting. Van het gezamenlijk bepalen van het budget tot aan het realiseren van de renovatie waarbij we het budget goed bewaken.

We stellen een open calculatie op met een duidelijk overzicht van de totale kosten zonder onverwachte kosten achteraf. Wij zijn onafhankelijk en kunnen oprecht het juiste advies geven en tot de juiste oplossing komen. Samen selecteren we de onderaannemers en/of leveranciers. Zo zijn onze opdrachtgevers altijd verzekerd van een juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Verbouwingen

Grote én kleine verbouwingen kunnen voor een efficiëntere indeling zorgen die passen bij de eisen en wensen van het hedendaagse kantoor of gebouw. About Projects helpt bij het realiseren van een verbouwing op zowel kleinschalig als op groot niveau.

Wij komen op locatie een opname doen en bespreken samen de wensen van de verbouwing. Wij brengen vervolgens geheel vrijblijvend een offerte uit op basis van een open calculatie zonder onverwachte kosten achteraf. Werkzaamheden en kosten geven wij altijd weer in een duidelijk overzicht.

Ook de eerste ideeën voor een renovatie of verbouwing bespreken wij graag. Neem gerust contact met ons op zodat wij kunnen helpen met de uitwerking van het idee tot en met het eventuele onderhoud.

Together we build!

Projecten waar we trots op zijn

Pand op het oog? Wij denken graag mee!

Mail voor een afspraak

Loading...

Pin It on Pinterest

Share This