In the spotlight: Bert Middeldorp, projectmanager

25 juni 2020 | In the spotlight

‘Of het nou om een bureaustoel gaat of een heipaal, het juiste materiaal moet gewoon op het juiste moment op de juiste plek staan’. Bert Middeldorp is heel duidelijk wat About Projects van hem verwacht als projectmanager. Together we build is precies waar hij invulling aan geeft.

Het totale afbouwpakket

Bert (59) werkt sinds oktober 2019 bij About Projects. In een ver verleden werkte hij ook al in de binnenafbouw, maar dan heel specifiek: systeemwanden. Vervolgens kwam Bert bij verschillende natuursteenbedrijven terecht. Ervaringen die hij meeneemt nu hij projectmanager is en verantwoordelijk voor het totale afbouwpakket.

Leukste momentje

‘Het leukste momentje van de dag? Dat is toch ‘s ochtends het kopje koffie met collega’s. Even gezellig bijpraten. Vaak ben ik er trouwens al om zeven uur. Heerlijk, even een uurtje alleen en het werk organiseren. Als ik tenminste niet langs een project moet.’

Taken en verantwoordelijkheden

‘Als projectmanager heb ik een aantal projecten in voorbereiding, in uitvoerig en ter afronding. Kwaliteit en planning hebben natuurlijk mijn aandacht. Maar ik ben ook verantwoordelijk voor een juiste administratie en – samen met de werkvoorbereider – voor de inkoop en inhuur.’

Jong & hip bedrijf

‘Het omgaan met mensen vind ik leuk. Hen motiveren om er samen net even harder voor te lopen. About Projects onderscheidt zich wat mij betreft doordat het een jong & hip bedrijf is. De mentaliteit, de omgang met elkaar, het aanpakken en tussendoor slap l*llen: dat spreekt mij aan. En ja, ik ben 59. Leeftijd is ook maar een nummer …!

Bekijk hele team

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest

Share This