Goodwill

1 juli 2021 | Nieuws

‘Goodwill’, is het heldere antwoord van Ray Barkema op de vraag waarom About Projects de Almeerse Hockeyclub sponsort. Zijn nichtje, Jacky Grosman, speelt bij deze Almeerse topclub in de Meiden MB2. About Projects sponsort het team, de wedstrijdtenues en de trainingspakken.

Sport en sponsoring zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook deze sportzomer kunnen het EK-voetbal, de grote wielerrondes en de Olympische Spelen niet zonder flinke financiële bijdragen van grote merken in ruil voor zichtbaarheid. Opvallendste moment qua – onbedoelde – zichtbaarheid? Toen Ronaldo voor de persconferentie twee flesjes Coca-Cola verruilde voor water … Het ging wel viral!

1e klasse

Terug naar de Almeers Hockeyclub. Jacky speelt met haar team 1e klasse. ‘We hebben weinig gespeeld afgelopen jaar, maar zijn wel 2e geworden met de wedstrijden die we wel gespeeld hebben. Komend jaar verwachten we weer lekker te kunnen spelen en hoog te eindigen in de poule. We zijn superblij met de sponsoring van About Projects, zeker in deze tijd.’

Zichtbaarheid en blije gezichten

Sport en sponsoring kunnen niet zonder elkaar, ook op lokaal en regionaal niveau. Wat de Almeerse Hockeyclub betreft levert het About Projects zichtbaarheid en dus naamsbekendheid op. Maar nog belangrijker: blije gezichten van Meiden MB2 en een trots nichtje.

Neem contact op

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest

Share This