Glasdecoratie van 120 m2 in 114 puzzelstukjes
voor gevel hoofdkantoor Natuurmonumenten

12 augustus 2021 | Nieuws

Hoe tover je een glazen gevel van 30 meter hoog om tot een stukje natuur in de binnenstad? Door op alle fronten samen te werken: van idee en ontwerp tot de uitvoering. Together we build noemen we dat, met als resultaat een imponerende gevel waar iedereen trots op is.

Het hoofdkantoor van Natuurmonumenten in Amersfoort heeft een flinke glazen gevel. De organisatie, die de Nederlandse natuur en landschappen een warm hart toedraagt, kwam met de idee een imposante boom op de gevel te plaatsen. Niet letterlijk, maar figuurlijk.

Imposante boom

Vorige jaar renoveerde About Projects het huidige hoofdkantoor van Natuurmonumenten aan het Stationsplein in de Amersfoortse binnenstad. We namen de uitdaging van Natuurmonumenten graag aan: 120 vierkante meter glas, bestaande uit 114 puzzelstukjes, beplakken met OneWayVision-folie, bedrukt met een imposante boom.

Bijzonder stukje natuur in de binnenstad

Samen met onze vaste partner Adtracktive vertaalden we het ontwerp naar de gevel. Adtracktive leverde de folie en bracht het als decoratie op de gevel aan. De folie heeft een beperkt zonwerende werking. Van binnen naar buiten kijken blijft vanzelfsprekend mogelijk. Het belangrijkste is méér dan geslaagd: een bijzonder stukje ‘natuur’ naar de binnenstad halen. Kijk maar!

Bekijk ook het renovatieproject

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest

Share This