Daniel Timmerman, calculator en werkvoorbereider

19 oktober 2020 | In the spotlight

Multifunctioneel en van meerdere markten thuis! We zetten Daniel (38) zijn kwaliteiten breed in bij About Projects. Ook als tekenaar en ICT-er springt hij namelijk regelmatig in. Dit maakt het werken bij About Projects ook zo uitdagend voor Daniël.

Divers takenpakket

Daniel is bij About Projects met name verantwoordelijk voor uitgaande calculaties en offertes. Hij houdt zich bezig met het opvragen van offertes bij onderaannemers en leveranciers. En zelfs met het maken van tekeningen en uitdenken van bouwwerkzaamheden. Regelmatig doet Danielopnames op locatie voor de uitvoering van projecten en bespreekt hij de wensen samen met de klant.

Ervaring en werkverleden

Sinds mei 2015 is Daniel werkzaam bij About Projects. Na zijn opleidingen LTS tot HTS Bouwkunde, werkte hij 8 jaar bij Bam Materieel. Hij was bij Bam Materieel voornamelijk op de tekenkamer van de afdeling bekistingstechniek te vinden. Daniel was verantwoordelijk voor allerlei bekistingen voor de woning- en utiliteitsbouw en civiele projecten, variërend van houten kisten voor enkel gebruik, tot stalen kisten voor seriematig gebruik.

Variatie

Werken bij About Projects vindt Daniel leuk! Wat het nou zo leuk voor Daniel maakt? ‘De vrijheid die ik krijg om zelf mijn dag in te delen! Geen dag is hetzelfde. De variatie van enerzijds mijn werkzaamheden op kantoor en anderzijds het adviseren van de klanten op locatie, dàt maakt het werk divers en uitdagend.’

Unieke organisatie

‘Wat About Projects zo uniek maakt zijn de collega’s op kantoor en in de buitendienst. Er heerst een gemoedelijke sfeer waarin iedereen meetelt en een belangrijke rol speelt binnen het team. We zeggen niet voor niets Together we build! We werken ontzettend hard gedurende de dag, maar ondernemen ook regelmatig leuke dingen na werktijd.’

Ontmoet het team

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest

Share This