Ellermanstraat Amsterdam, transparant en huiselijk

Ellermanstraat Amsterdam, transparant en huiselijk

Het Amstel Business Park Zuid in Amsterdam is een geliefde kantoorlocatie. Het ligt op loopafstand van metro- en treinstations en in de oksel van A10 en A2. Vorige week leverde About Projects de compleet verbouwde werkvloer van Ellermanstraat 23 op. Mooi geworden toch!

Bestaand onroerend goed is in goede handen van Cocon Vastgoed. Deze vastgoedbeheerder ziet waarde in hergebruik en -ontwikkeling, zet de gebruiker centraal, typeert elk project als uniek en biedt graag maatwerk. Kenmerken die wij onderschrijven en redenen temeer om in opdracht van Cocon Vastgoed de werkvloer van Ellermanstraat 23 te verbouwen.

Volglazen wanden

De nieuwe huurder van deze werkvloer van 1.200 vierkante meter groot, Happy Horizon, had duidelijke wensen: een transparante en huiselijke sfeer. En, vooral geen traditioneel plafond maar eentje met een industriële uitstraling. Het was de reden om volglazen wanden en hardglazen deuren van Maars Living Walls te kiezen. Evenals voor metal stud wanden en koven.

Het mooie van het gekozen concept is dat het volop gebruik maakt van de patio om de ruimtes te scheiden. Een heerlijk transparant kantoor is het – gewenste – resultaat, kijk maar!

Projectdetails

Opdrachtgever
Cocon Vastgoed

Locatie

Ellermanstraat, Amsterdam

Opleverdatum

juli 2022

Totale oppervlakte

1.200 m2

Werkzaamheden

Verbouwen en renoveren werkvloer, plaatsen volglazen wanden, hardglazen deuren en metalstud koven

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Loading...

Pin It on Pinterest