Inrichten van projecten, van advies tot realisatie

Nieuwe ruimte gehuurd of een gebouw gekocht en op zoek naar een inrichting met de juiste uitstraling? About Projects helpt graag met het inrichten van projecten, van advies tot realisatie.

Wij starten met het gezamenlijk bepalen van het budget en opstellen van het Programma van Eisen (PvE). Binnen budget en conform PvE maken we een ontwerp op basis waarvan we de eventueel benodigde (bouw)vergunningen aanvragen. Vervolgens maken we een keuze uit de diverse onderaannemers en/of leveranciers. Zo realiseren we de volledige inrichting en bewaken we te allen tijde het budget.

Wij bieden dankzij open calculatie altijd een duidelijk overzicht van de totale kosten. Zo voorkomen we onverwachte kosten achteraf. About Projects werkt met verschillende leveranciers. Zo blijven wij onafhankelijk in ons advies en kunnen we de juiste oplossing garanderen. We selecteren bovendien altijd samen met onze opdrachtgevers de beste onderaannemers en/of leveranciers. Klanten zijn zo verzekerd van een juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Opdrachtgevers nodigen About Projects vaak al uit bij de eerste bezichtiging van het te huren of te kopen kantoorpand, verdieping of ruimte. Na het inrichten, verbouwen of renoveren onderhouden we de gerealiseerde projecten graag voor onze klanten!

Projecten waar we trots op zijn

Pand op het oog? Wij denken graag mee!

Mail voor een afspraak

Loading...

Pin It on Pinterest

Share This