Over
About Projects

Together we build!

Opdrachtgevers

About Projects is dé partner voor vastgoedeigenaren, gebouwbeheerders en huurders van (kantoor)ruimtes voor een complete renovatie, een nieuwe (kantoor)inrichting of een kleine verbouwing. samen met onze opdrachtgevers en partners, gaan we voor het allerbeste resultaat. Samenwerken is onze ‘key’ tot succes: together we build!

Bijna 75% van onze omzet realiseren wij uit vaste relaties, terugkerende opdrachtgevers waar wij vaste jarenlange relaties mee hebben opgebouwd.

Door scherp te blijven naar onze leveranciers & onderaannemers, maar ook door simpelweg binnen budget en op tijd onze projecten te realiseren.

1_Introfoto
41

Leveranciers & onderaannemers

Wat geldt voor onze opdrachtgevers, geldt ook voor onze leveranciers en onderaannemers.

Door de jaren heen hebben wij “het kaf van het koren” gescheiden, wat heeft geresulteerd in een vaste groep betrouwbare leveranciers en onderaannemers waar wij onze projecten mee realiseren.

Wij selecteren per discipline (wandenleveranciers, schilders, installateurs e.d.). Met de partijen maken wij jaarlijks afspraken over prijzen, capaciteit en flexibiliteit.

Het zijn onze leveranciers & onderaannemers die ons helpen de afspraken waar te maken die wij maken.

Wat onderscheidt ons

Wij onderscheiden onszelf door de kleinschaligheid van onze organisatie, waardoor About Projects in staat is projecten op maatwerk niveau in te richten en flexibiliteit te bieden. De uitvoering van de projecten gebeurd in goed onderling overleg met de opdrachtgever en waar nodig sturen wij naar wens bij.

Met een betrokken team van medewerkers maken wij onze afspraken altijd waar. Onze medewerkers maken dit mogelijk!

Zij beheren een ruim takenpakket wat onder andere bestaat uit:

Het opstellen van de begroting, maken van het ontwerp, verzorgen van de benodigde vergunningen, realiseren van de werktekeningen, selecteren en inkopen van leveranciers en onderaannemers, opstellen van een overall planning, uitvoeren van de regie op de bouw, realisatie tot en met een meerjarig SLA contract voor het behoud van de investering, dit is wat zij doen. Together we build!

1_Introfoto