Samen werken is van meerwaarde

Samen werken is van meerwaarde

Samen werken is van meerwaarde. Helemaal als het in een drie-eenheid is van klant (M7), architect (Ilse Panis) en About Projects. Al eerder transformeerden we samen de entree en twee etages van dit multifunctionele gebouw aan de Telderstraat in Arnhem. Nu zijn we gestart met het slopen van de bestaande kantine en opbouwen van een vergaderruimte, trainingslocatie en lunchgelegenheid op de begane grond.

Samenwerken met Interieuratelier Panis is altijd een feestje. Samen met Ilse Panis kozen we vorig jaar nog voor het plaatsen van kant-en-klare Hush-boxen in het Science Park te Amsterdam. Ook nu heeft zij een smaakvol plan ontwikkeld voor de renovatie van de begane grond van dit bedrijfsverzamelgebouw in Arnhem. De huidige kantine maakt plaats voor een lunchgelegenheid, trainingslocatie en vergaderruimte. Faciliteiten waar de huurders binnenkort gebruik van kunnen maken.

Het is wederom een mooi voorbeeld van ‘together we build’. In opdracht van gebouweigenaar M7 en samen met Interieuratelier Panis realiseren we de meest aantrekkelijke kantooromgevingen. Hoe het er uit gaat zien? Sfeerimpressies zeggen meer dan 100 woorden, dus kijk maar mee. In december leveren we de begane grond compleet ingericht op en zullen we mooie foto’s van het resultaat plaatsen.

Projectdetails

Opdrachtgever
M7

Locatie

Meester B.M. Telderstraat te Arnhem

Opleverdatum

december 2021

Totale oppervlakte

ca. 400 m2

Werkzaamheden

Slopen, verbouwen, inrichten

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Pin It on Pinterest