B2C Europe – Almere

B2C Europe – Almere

In een pand van M7 Real Estate heeft About Projects voor het logistieke bedrijf B2C een prachtig kantoor en een fijn warehouse gerealiseerd.

Voorheen gevestigd in Weesp was B2C uit zijn jasje gegroeid en heeft een mooie stap voorwaarts gemaakt door het pand met groeimogelijkheden op de Damsluisweg in Almere te betrekken.

Het kantoor en de kantine heeft About Projects door o.a. een visgraatvloer en het toepassen van glaswanden een moderne look gegeven. Om de kantine te verruimen is een uitbouw gerealiseerd die gescheiden wordt door een gezellige bar in de stijl van B2C. Door het gebruik van steigerhouten meubelen is een warme sfeer gecreëerd. Het mixen van de stijlen heeft geleid tot een mooi eindresultaat en een prettige werkomgeving. De moderne antraciet keuken in combinatie met betonelementen draagt hier zeker aan bij.

De gehele buitengevel is voorzien van warmte werende folie om energiekosten te besparen. De kozijnen zijn opnieuw gelakt en door het plaatsen van nieuwe jaloezieën is de afwerking van een hoog niveau.

Een groot gedeelte van het personeel van B2C is werkzaam in de warehouse en de opdrachtgever had als wens om ook hier een prettige werkomgeving te creëren. Om dit te realiseren heeft de warehouse een metamorfose ondergaan. Alle wanden zijn geschilderd, het toiletblok is strak gemaakt en de onderaannemer Heins Installatietechniek heef een professioneel stroomplan boven de productiestraten gerealiseerd. De verlichting is opgeknapt en er is een mooie coating op de vloer aangebracht, waardoor het een verzorgde en nette uitstraling heeft gekregen.

In totaal heeft About Projects circa 700 m2 kantoor- en kantineruimte gerealiseerd. In deze eerste fase is 4000 m2 warehouse gerealiseerd, binnenkort wordt in een tweede fase nog eens 6000 m2 warehouse gerealiseerd. Al met al een prachtig project waarbij met de samenwerking met alle partijen heeft gezorgd voor een mooi resultaat.

Projectdetails

Opdrachtgever
M7

Locatie

Opleverdatum

Totale oppervlakte

700 m2

Werkzaamheden

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Pin It on Pinterest