887 m2 projectinrichting
in de schoolvakantie

887 m2 projectinrichting
in de schoolvakantie

Op de 4e verdieping van gebouw Lumen aan de Vlaardingenlaan in Amsterdam zijn twee hogescholen gevestigd: Team Academy en Stenden Hogeschool. In opdracht van Cocon Vastgoed voerde About Projects een volledige projectinrichting uit van de 887 vierkante meter grote verdieping. Een complexe opdracht die we in de schoolvakantie moesten realiseren.

Complexe opdrachten gaan wij graag aan. We beloven niet voor niets ‘together we build’. Samen met vaste onderaannemers hebben we de verwachting van Cocon Vastgoed en beide hogescholen waar kunnen maken. We leverden en plaatsten de systeemplafonds, Sonorex geluidsschottten, alle systeemwanden inclusief beglazing en deuren, het tapijt en de overige vloerbedekking.

Verreiker

Naast een strakke planning gaf de toegankelijkheid van de 4e etage een extra uitdaging. Net als bij de verbouwing van Kraanspoor zetten we een verreiker in om het bouwmateriaal veilig en zonder problemen op vier hoog te krijgen. Een bijzondere en spectaculaire manier van transport.

Op 20 augustus leverden we conform afspraak het project op en konden Team Academy en Stenden Hogeschool aan de slag met het inrichten van de verdieping met meubilair.

Projectdetails

Opdrachtgever
Cocon Vastgoed

Locatie

Vlaardingenlaan, Amsterdam

Opleverdatum

augustus 2021

Totale oppervlakte

ca. 887 m2

Werkzaamheden

Leveren en plaatsen van systeemplafond, Sonorex geluidsschotten, systeemwanden (inclusief glas en deuren), tapijt en pvc vloerbedekking.

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Pin It on Pinterest