Regus Amersfoort

Regus Amersfoort

In de loop der jaren hebben wij voor Regus diverse nieuwe centers mogen bouwen en verbouwen. Regus biedt onder andere (flexibele) kantoorruimte, vergaderruimtes en business lounges in business centers over de hele wereld. Met de verbouwing van diverse vestigingen in Nederland en Duitsland hebben we al een aantal bijzondere vestigingen mogen realiseren.

Voor Regus Amersfoort hebben wij de volledige projectinrichting mogen realiseren.

Kantoorruimte huren in Amersfoort, A1

Ons business center aan de Databankweg in Amersfoort bevindt zich op een van de populairste zakelijke locaties in de stad. Het center is strategisch gelegen naast de A1 en dichtbij het A28-knooppunt Hoevelaken. Ook het station Amersfoort ligt binnen handbereik.

Als groeiende stad heeft Amersfoort veel multinationals aangetrokken uit verschillende sectoren, zoals elektrotechniek, IT, voeding en dranken, civiele techniek, duurzaamheid en horeca. Het center biedt een nieuw zakelijk knooppunt waar start-ups, ondernemers en gevestigde bedrijven kunnen vergaderen, netwerken en samenwerken.

Projectdetails

Opdrachtgever
Regus

Locatie

Databankweg 26, Amersfoort

Opleverdatum

Totale oppervlakte

1100 m2

Werkzaamheden

Begane grond en 7e verdieping. Oude indeling verwijderen, leveren en monteren van nieuwe volglas en metal stud wanden, leveren en monteren van maatwerk keukens, leveren en leggen van tapijttegels, leveren van kantoormeubels

Overleg met één van onze specialisten

Benieuwd wat About Projects voor jouw project kan betekenen? Bel voor een afspraak of telefonisch overleg:

(036) 534 14 77

Pin It on Pinterest