Project_Almere_Aug.2015-27

Project Management

About Projects kan u helpen bij het realiseren van uw projecten, vanaf het gezamenlijk bepalen van het budget, het opnemen van een programma van eisen (PvE), het realiseren van indelingsvoorstel middels architecten, het aanvragen van benodigde (bouw)vergunningen, het beoordelen van de diverse aanbiedingen, het inkopen van de verschillende diensten, het begeleiden van de bouw, enz.

Kortom: u kunt bij ons terecht vanaf het eerste idee tot en met een onderhoudscontract van uw project.

Wij bieden middels een opencalculatie een duidelijk overzicht van de kosten, geen onverwachte kosten achteraf. Wij menen dat onze opdrachtgevers vanaf het begin tot het eind van het project exact moeten weten waar ze aan toe zijn, zowel financieel als organisatorisch.

Projectinrichting

Ook voor uw bedrijf hebben wij de juiste oplossing en bieden wij u een onafhankelijk advies en zijn dus niet gebonden aan één leverancier. Het voor u gekozen assortiment is mede door onze onafhankelijkheid dusdanig samengesteld dat u verzekerd bent van een juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Wij bieden u:

  • projectinrichting, kantoorinrichting, diensten en maatwerk
  • totaaloplossingen in interieurconcepten
  • jarenlange ervaring en deskundigheid
  • arbodeskundig advies en vooral de oplossing
  • onafhankelijk advies en dus niet gebonden aan één leverancier

Renovatie

Nederland heeft veel kantoren. Dit plaatst de eigenaren voor de vraag: hoe behoud ik mijn, veeleisende, huurders? Deze hebben een ruime keuze in hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen. Met een prettig binnenklimaat, een flexibele indeelbaarheid en gunstig energieverbruik. Daarnaast vragen kantooreigenaren zich af welke functie een leegstaand kantoorgebouw kan krijgen.

Wij ondersteunen u bij het tranformatieproces naar een duurzame situatie. wij hebben al een aantal grootschalige verduurzamingsprojecten mogen begeleiden. Daarbij worden bijvoorbeeld gevels vervangen of verbeterd, technische installaties opgewaardeerd en de flexibele bruikbaarheid van kantoorvloeren geoptimaliseerd. Desgewenst kunnen wij ook een snel proces begeleiden waarbij uw kantoor in enkele maanden een complete makeover krijgt. Daarbij is het natuurlijk mogelijk dat het kantoor tijdens de renovatie in gebruik blijft.

Verbouw

Tijdens het gebruik van een gebouw ontstaat er in de loop der tijden dikwijls behoefte aan aanpassing aan veranderende eisen en omstandigheden. About Project is uw betrouwbare partner die alle aanbouw, nieuwbouw- en verbouwklussen tot in de puntjes voor u verzorgt. Naast de realisatie van uw bouwproject, regelen wij de vergunningen en het opstellen van bouwtekeningen.