Regus Zwolle, Trade Centre

In de loop der jaren hebben wij voor Regus diverse nieuwe centers mogen bouwen en verbouwen. Regus biedt onder andere (flexibele) kantoorruimte, vergaderruimtes en business lounges in business centers over de hele wereld. Met de verbouwing van diverse vestigingen in Nederland en Duitsland hebben we al een aantal bijzondere vestigingen mogen realiseren.

Voor Regus Zwolle hebben wij voor de 3e verdieping, de 12e en de 13e verdieping de volledige projectinrichting mogen realiseren.

Waarbij we de 13e verdieping met bestaande materialen hebben opgebouwd en de 3e en 12e verdieping met nieuwe wanden en materialen.

Marten van de Pitte - Projectmanager
Marten van de Pitte - Projectmanager

De werkzaamheden:

  • Oude indeling verwijderen
  • Leveren en monteren van nieuwe volglas en metal stud wanden
  • Leveren en monteren van maatwerk keukens
  • Leveren en leggen van tapijt tegels
  • Leveren van kantoor meubels

Kantoorruimte huren in Zwolle, Trade Centre

Ons business center van het Zwolle Trade Centre is gelegen op een iconische locatie. Met de kenmerkende architectuur geeft het een bijzondere bijdrage aan het stadsaanzicht van Zwolle. Van buiten is het een opvallend hoekig gebouw gelegen in een prachtig aangelegd bedrijvenpark. Van binnenuit heeft u een adembenemend uitzicht op de IJssel en het omliggende gebied.

Buiten het center zelf biedt de snelweg A28 uitstekende verbindingen met de regio, terwijl de oude binnenstad op slechts tien minuten afstand ligt. Daar kunt u een pauze nemen in gastvrije cafés, gebruik maken van de lokale voorzieningen en de trein nemen vanaf het station Zwolle.

Grote Voort 291, 8041 BL Zwolle
0800 020 2000
www.regus.nl