Regus Den Bosch, Bastion

In de loop der jaren hebben wij voor Regus diverse nieuwe centers mogen bouwen en verbouwen. Regus biedt onder andere (flexibele) kantoorruimte, vergaderruimtes en business lounges in business centers over de hele wereld. Met de verbouwing van diverse vestigingen in Nederland en Duitsland hebben we al een aantal bijzondere vestigingen mogen realiseren.

Voor Regus Den Bosch hebben wij de volledige projectinrichting mogen realiseren.

Cees Vos - calculator / projectmanager
Cees Vos - calculator / projectmanager

De werkzaamheden:

  • Oude indeling verwijderen
  • Leveren en monteren van nieuwe volglas en metal stud wanden
  • Leveren en monteren van maatwerk keukens
  • Leveren en leggen van tapijt tegels
  • Leveren van kantoor meubels

Kantoorruimte huren in Den Bosch, Bastion

Door de chique zakelijke afwerking, grote ramen en gewelfde torentjes heeft ons business center aan het Willemsplein in Den Bosch de zakelijke uitstraling die u zoekt. Met zijn ligging recht tegenover het Paleiskwartier biedt deze indrukwekkende plek uitstekende reismogelijkheden, zowel met de auto als met het treinstation op loopafstand.

Terwijl in het gebied veel kleine en middelgrote ondernemingen gevestigd zijn, zoals uitgeverijen en bedrijven in de zakelijke dienstverlening, bent u slechts op 5 minuten loopafstand verwijderd van een breed aanbod aan detailhandel, restaurants en andere voorzieningen in het stadscentrum. Het is ideaal wanneer u aan het werk bent of wanneer u even wilt ontspannen na uw werk.

Willemsplein 2-4, ‘s Hertogenbosch
0800 020 2000
www.regus.nl