Regus Dusseldorf, Unternehmerstadt

Regus - Kantoorruimte huren in Dusseldorf, Unternehmerstadt

In de loop der jaren hebben wij voor Regus diverse nieuwe centers mogen bouwen en verbouwen. Regus biedt onder andere (flexibele) kantoorruimte, vergaderruimtes en business lounges in business centers over de hele wereld. Met de verbouwing van diverse vestigingen in Nederland en Duitsland hebben we al een aantal bijzondere vestigingen mogen realiseren.

Voor Regus Dusseldorf, Unternehmerstadt hebben wij de volledige projectinrichting mogen realiseren.

Over Regus Dusseldorf, Unternehmerstadt

The modern and flexible office spaces are located in an optimal urban location. You can reach Düsseldorf’s central station in just 5 kilometers, as well as the city center. A few meters away are a fitness club, hotels and restaurants. The airport is about 7 minutes away.

You are only there for a few days and want to be flexible? Within a few minutes you can reach a company that has cars for rent.

Johannstrasse 37, 40476 Dusseldorf
+49 (0)211 5408 5000
www.regus.nl

Foto’s en video Robert Makker: www.therealmovie.nl