Medi-Mere

Voor onze opdrachtgever Medi-Mere hebben wij Fase 2 afgerond.

De werkzaamheden bestonden uit:

- Slopen bestaande praktijkruimte begane grond
- Compleet nieuw inbouw pakket bestaande uit.
- Schilderwerk
- Nieuw Systeemplafond
- Nieuwe pvc vloeren
- Nieuwe wanden en deuren
- Maat meubilair
- Nieuwe E-installatie
- Nieuwe data installatie

Klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit zijn de drie belangrijkste pijlers van de praktijkvoering van Medi-Mere en staan borg voor gezonde zorg voor de Almeerse patiënt. Met ingang van 1 oktober 2016 zijn ze in alle stadswijken aanwezig: Almere Buiten, Almere Stad, Almere Poort, Almere Haven en Almere Duin.

Rimo Lambregts - Project Manager
Rimo Lambregts - Project Manager

Namens het volledige team van huisartsenpraktijk Medi-Mere Haven heten wij u van harte welkom in onze praktijk, welke gehuisvest is aan de Kerstraat 90. Samen met diverse disciplines waaronder, fysiotherapie, diëtetiek, logopedie en verloskunde bieden wij u persoonlijke zorg, dichtbij huis.

Kerkstraat 90
036 53 299 88
https://www.medi-mere.com

Medi-Mere