About Projects … Let’s build together

About Projects an all-round Project Management Bureau. The core business of our open and transparent Organization is corporate housing, project design, maintenance, management of revitalization, and facility maintenance management of offices and multiple-retail.

We distinguish ourselves because of the ability of creative thinking; the ability to translate the client’s requirements and wishes in a clearly noticeable result! This in combination with quality and speed, results in an excellent price-quality ratio.

Recent news

Testimonial

Voor de gehele verbouwing van onze woning hebben we een aantal aannemers gevraagd voor een offerte en bijbehorend plan. About Projects leverde dit op tijd en in detail aan. De offerte was gespecificeerd zodat we niet voor verassingen kwamen te staan. De planning die ze gemaakt hadden voor de uitvoering is gehaald ondanks dat het een ambitieuze planning was. Wij zouden About Projects adviseren om hun professionele, persoonlijke en adequate aanpak.

Director
Head of Savills Agency B.V.

Wouter Stevens
Wouter Stevens

Als marktleider op het gebied van flexibele werkplekoplossingen openen wij veel nieuwe business centres. About Projects is een van de partijen die voor ons de business centres realiseert.
Met veelal strakke planningen en korte doorlooptijden weet About Projects de Regus business centres tot een mooi en goed centre op te leveren.

New Centre Openings Project Manager Europe
Regus

Bas Tijssen
Bas Tijssen

Wij willen graag snel en doelgericht onze cliënten kunnen bedienen en daarom werken we veel samen met About Projects.
De service is accuraat, hands-on en van een consistent hoog niveau!

Director Asset Management & Investment Management
BNP Paribas Real Estate

Rick Niemeijer
Rick Niemeijer