Projectinrichting

Nieuwe ruimte gehuurd of een gebouw gekocht en op zoek naar een inrichting met de juiste uitstraling? About Projects helpt graag met het inrichten van projecten, van advies tot realisatie.

Wij starten met het gezamenlijk bepalen van het budget en opstellen van het Programma van Eisen (PvE). Binnen budget en conform PvE maken we een ontwerp op basis waarvan we de eventueel benodigde (bouw)vergunningen aanvragen. Vervolgens maken we een keuze uit de diverse onderaannemers en/of leveranciers. Zo realiseren we de volledige inrichting en bewaken we te allen tijde het budget.

Wij bieden dankzij open calculatie altijd een duidelijk overzicht van de totale kosten. Zo voorkomen we onverwachte kosten achteraf. About Projects werkt met verschillende leveranciers. Zo blijven wij onafhankelijk in ons advies en kunnen we de juiste oplossing garanderen. We selecteren bovendien altijd samen met onze opdrachtgevers de beste onderaannemers en/of leveranciers. Klanten zijn zo verzekerd van een juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Opdrachtgevers nodigen About Projects vaak al uit bij de eerste bezichtiging van het te huren of te kopen kantoorpand, verdieping of ruimte. Na het inrichten, verbouwen of renoveren onderhouden we de gerealiseerde projecten graag voor onze klanten!

Ontwerp & Advies

About Projects biedt altijd op maat gemaakte kantooroplossingen en geeft onafhankelijk advies. We inventariseren, adviseren, ontwerpen en bieden de uitvoering aan in samenwerking met architecten- en ontwerpbureaus.
 

Ontwerp

About Projects heeft er bewust voor gekozen om met (vooraf) geselecteerde architectenbureaus en/of ontwerpbureaus te werken. Niet iedere architect of ontwerper kan begrotingsgericht ontwerpen. Bovendien hebben zij allemaal een eigen stijl. Opdrachtgevers hebben elk hun eisen, wensen en smaak. Van modern tot zakelijk, About Projects laat alle smaken ontwerpen en uitvoeren.

Advies

Opdrachtgevers hebben vaak meer invloed op de totale begroting dan verwacht. Tal van te maken keuzes hebben invloed op de begroting. Tapijttegels met exact dezelfde specificaties kunnen al € 30 per m2 van elkaar verschillen. Tel uit je winst! Zo zijn er veel meer keuzes die van invloed zijn.

Voordat About Projects een architectenbureau aan het werk zet, hebben wij in overleg met onze opdrachtgever een begroting opgesteld. Zo kunnen wij het bureau op de juiste wijze instrueren en voorkomen we dat het ontwerp boven het overeengekomen budget komt. En voorkomen dat het invloed heeft op de vaak strakke planning en uitvoering die hier ook aan ten grondslag ligt.

Kortom, ook voor ontwerp & advies kan je About Projects inschakelen en ben je bij ons aan het juiste adres.

Together we build!

Renovaties & Verbouwingen

Een gebouw, verdieping of (kantoor)inrichting voldoet na verloop van tijd vaak niet meer aan hedendaagse eisen en wensen. Een verbouwing of renovatie is dan de oplossing. About Projects helpt vanaf het idee tot en met het onderhoud.

 

Renovaties

Is een projectinrichting, gebouw of verdieping niet meer in goede staat? Verdient deze een vernieuwing of renovatie, omdat het niet meer voldoet aan de gewenste uitstraling of huidige wet & regelgeving?

About Projects helpt opdrachtgevers bij het realiseren van een renovatie. Ook hier doorlopen wij de stappen gelijk aan de uitvoering van een projectinrichting. Van het gezamenlijk bepalen van het budget tot aan het realiseren van de renovatie waarbij we het budget goed bewaken. 

We stellen een open calculatie op met een duidelijk overzicht van de totale kosten zonder onverwachte kosten achteraf. Wij zijn onafhankelijk en kunnen oprecht het juiste advies geven en tot de juiste oplossing komen. Samen selecteren we de onderaannemers en/of leveranciers. Zo zijn onze opdrachtgevers altijd verzekerd van een juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Verbouwingen

Grote én kleine verbouwingen kunnen voor een efficiëntere indeling zorgen die passen bij de eisen en wensen van het hedendaagse kantoor of gebouw. About Projects helpt bij het realiseren van een verbouwing op zowel kleinschalig als op groot niveau.

Wij komen op locatie een opname doen en bespreken samen de wensen van de verbouwing. Wij brengen vervolgens geheel vrijblijvend een offerte uit op basis van een open calculatie zonder onverwachte kosten achteraf. Werkzaamheden en kosten geven wij altijd weer in een duidelijk overzicht.

Ook de eerste ideeën voor een renovatie of verbouwing bespreken wij graag. Neem gerust contact met ons op zodat wij kunnen helpen met de uitwerking van het idee tot en met het eventuele onderhoud.

Together we build!

Projecten om trots op te zijn

Een offerte aanvragen? Of een keer kennis met ons maken? Neem gerust contact met ons op.